Конна база "Нова Звезда" - езда в София
English Deutsch Български
   
Конна база "Нова Звезда" - езда в София
 


Адрес:
гр. София
кв. Княжево
вилна зона Килиите

GSM:

++359888466364
++359895770777
0895770782
Тел. ++359 2 9461440
E-mail:
Skype:   
info@ezdabg.com
Nikolai,Ivanov66
Facebook:

Нова Звезда

За Княжево

Конна база "Нова Звезда" във Facebook

За нас

Конна база "Нова Звезда" се намира в полите на Витоша на 20 минути  от центъра на София. Базата разполага с 10 до 15 коня за езда. Можем да поемем групи, които искат да яздят заедно: начинаещи до 8 човека, напреднали до 10 човека. Предлагаме езда сред природата-преживявания които ще оставят дълготрайни спомени, антистресови и разтоварващи разходки за удоволствие и отмора/не е задължително да сте се качвали на кон!/. Езда на манеж, обучение. Екстремни преходи. Нощна езда. Няколкодневни преходи. При нас може да покарате ATV, да ви повозим на двуколка, УАЗ, да ви разходим по Витоша, Люлин, Верила чак до Рила. Да ви организираме обяд, вечеря, /по предварителна заявка/, на открито в компанията на екзотични животни, може и оркестър. Да разгледате нашия зоокът, където ще видите пауни, фазани, щрауси, редки породи гълъби, кокошки, яребици, кеклици, водоплаващи, елени, и др. След ездата може да си поръчате релаксиращ масаж /с предварителна заявка/. Ако не ви се тръгва може да осигурим от5 до 7 места за преспиване.

Примерни маршрути

НОВО!НОВО!НОВО!ИНТЕРЕСНО!

ЕЗДА ПЛЮС РУСКА БАНЯ!

Езда и RUSSIAN SPA

Подарете си уникално преживяване! Това е нещото което ще издигне духа Ви до висините. Какво е нашето предложение.

Еднодневен преход от кв. Кяжево до  станция „Драгалевци” на едноименния лифт, посещение на SPA клуб „РУСКА БАНЯ” и обратно.

Област:    планина Витоша

Цена :   50 BGN на човек

План на пътуване:   

Пристигане в конна база НОВА ЗВЕЗДА кв. Княжево, инструктаж, екипиране. Потегляме по пресечен терен към „Каменната къща”.  Пресичайки шосето за „Златните Мостове” продължаваме по криволичещи пътеки към местността „Боянска чешма”. Яздейки по пътека с плавни завои се отправяме към кв. Драгалевци. След кратко изкачване стигаме до нашата цел SPA клуб „РУСКА БАНЯ” . Връзваме конете и се потапяме в атмосферата на истинската традиционна руска баня. Клубът е напълно автентичен с брезови клонки, печка на дърва и за охлаждане студен басеин. След процедурите ще се насладим на Руска водка, сельодка и кисели краставички. Домакините предлагат и масаж с мед. Стая за почивка и традиционна Руска кухня.

С приповдигнато настроение сме отново на конете. Ездата е великолепна, яздейки в галоп по плавно извиващите се пътеки се прибираме. Емоцията настроението и усещането са незабравими.

Дължина на маршрута: 5 часа
Престой в SPA клуба: 2-3 часа м.
 

Цената включва:   водач, кон, амуниция, тока (каска)

Цената не включва:  транспорт до конна база НОВА ЗВЕЗДА кв. Княжево престой и консумация в SPA клуб „РУСКА БАНЯ”

Цена за  SPA клуб „РУСКА БАНЯ” 70 лв. на час за ангажиране на целия клуб, 20 лв. на човек за масажи и процедури (по желание), водка и храна като в ресторант две зведи.

 

Практическа информация:   Маршрута е за ездачи с опит или с малко опит. Добре е  ездовите умения на ездачите в групата да са на едно ниво.

 

Препоръчителен период на пътуване:   целогодишно, зимата е по-добре

Необходима екипировка:   дрехи за езда 

Големина на групата:   4 - 8 души

Книжарница Нова Звезда
 


© 2006 All Rights Reserved.